Platpoten…

Platpoten…

De verhuizing van ons kantoorpand nadert zijn einde. Vandaag nog wat restwerkzaamheden en een enerverend weekje is ten einde. Dat werd ook tijd ook want ik krijg langzaam platpoten van al dat heen en weer gedraaf. Niet dat ik zelf moet sjouwen, dat hebben we uitbesteed, maar wel moet iedereen kunnen werken als de computer verplaatst wordt naar gedeelten ven het gebouw die nu tijdelijk een andere toepassing krijgen of verhuisd zijn naar andere gebouwen. Maar het zit ons mee, gisteren is de laatste bewoner verhuisd naar zijn tijdelijke stekje en alles werkt. Vandaag wordt alles wat er is achtergebleven afgevoerd en hebben we een vrijwel leeg gebouw. Over twee weken gaan de slopers aan de gang en worden alle binnenmuren afgebroken. Dan hoop ik echter op vakantie te zijn… Niet dat er in die twee weken niets gebeurd, maar dat zijn voorbereidingen voor de grote sloop.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. logbankje

    Dat zijn momenten dat men jou als eerste wil spreken als er geen netwerk beschikbaar is, gelukkig lacht de vakantie je al te gemoed. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: