Stilte na de storm
Stilte na de storm

Stilte na de storm

Gisteren was het aan de voorzijde razend druk, met levende muziek voor mijn deur, helaas ouderwetse harmonicamuziek van Duitse afkomst, dus helemaal niet mijn stijl die hoempa muziek. Volgens mij was het een van de drukste Braderieën ooit. Gelukkig was het achterom beter uit te houden. De vogeltjes hielpen mee in de tuin, ik heb weer een koppeltje of twee mezen in de heg en in een van de broedkasten. Alleen die beestjes zijn razend snel en zitten geen minuut stil. Overigens worden de andere broedkasten ook gebruikt, maar alleen als schuilplaats. De vlinders fladderde er vrolijk op los en het meeste onkruid hield het ook al voor gezien nadat het was uitgetrokken. Na zes uur gisteravond werd het langzaam rustig in de straat. Het broeierige was er toen wel vanaf. Vandaag is Frank jarig, ik zal niet verklappen hoe oud hij geworden is, boven de zestig hou je gewoon op met tellen…of met het te vertellen. Ik wens hem van hieraf een fijne verjaardag toe.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. logbankje

  Zo te lezen is je tuin een echt paradijs geworden, daar profiteren de vogels en andere diertjes ook van.
  Nog gefeliciteerd met Fran, ik ga wel ff naar FB voor Frank. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Om te beginnen de felicitaties voor Frank.
  In zo’n tuintje is het op Bevrijdingsdag duidelijk een stuk beter uit te houden dan op een drukke braderie. Af en toe zo’n lekker koele jongen met een fijn schuimkraagje erbij … helemaal goed!

 3. Hoi Sjoerd,

  ja… wat was het lekker in de achtertuin!
  Hier ook!
  Hoewel ik ook hier de muziek van bevrijdingspop hoorde…
  Wel betere muziek dan hoempa denk ik…

  Frank! Van harte…

  En Sjoerd: Gezellig weekeinde!
  Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, hier was de muziek nog tot één uur in de nacht te horen. Het is weer feest op het dorp, drie dagen lang. Opening van het seizoen, al gaan de toeristen volgens mij tegenwoordig nooit meer helemaal weg. Nou ja velen op het dorp hebben er een goed belegde boterham aan. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.