In het Zeeuwse land (2)
In het Zeeuwse land (2)

In het Zeeuwse land (2)

click to see the picture big

bVision & Photography

Vorige week plaatste ik de Volvo 121 Kombi welke door Haba op de foto was gezet met de mededeling dat ze ook nog een nieuwere versie op de foto had gezet. Ook al is het een wereld van verschil, deze Volvo 145 S was de opvolger van zowel de Duett als de Amazon. Toch is de auto op de foto maar twee jaar Jonger, uit 1971.

click to see the picture big

bVision & Photography

Ook hiervan rijden er na 45 jaar nog veel van rond. Het is een mooie degelijke en ruime combi, Ik zou haast willen zeggen de Skoda Superb uit die tijd. Het enige nadeel is het verbruik, door hun gewicht verbruiken ze gewoon een paar litertjes meer… Maar een kniesoor die daar op let.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik wens je een fijne zaterdag toe. Ach iedereen helpt je om je virtuele garage te vullen. Ik heb nog een auto op de foto gezet, hier op het dorp, die wordt door haar eigenaresse ook nog gewoon gebruikt, maar die weegt heel wat minder. Ik zal die vandaag ook nog naar je mailen, dan heb je over een tijdje weer een makkelijk logje 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.