Zeelieden spanning in Saint-Valery-sur-Somme
Zeelieden spanning in Saint-Valery-sur-Somme

Zeelieden spanning in Saint-Valery-sur-Somme

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafohuisje van deze week staat in Frankrijk en is gespot door Jeanne. Op vakantie en dan aan mij denken bij het zien van een transformatorstation, zoals die dingen heten. Gekker moeten we het niet maken, straks droomt er nog iemand van. Maar zonder gekheid, dit is een bijzondere. Maar laat ik eerst Jeanne aan het woord:

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Dit transformatorhuisje lag op zo’n prachtige plek, die kon ik niet zomaar laten staan. We bezochten een prachtig stadje aan de monding van de Somme: Valery-sur-Somme in Picardië. Naast de hooggelegen school met ver onder ons de Somme en de rest van het stadje stond dit huisje. Ik denk dat de straatnaam Rue de Corderies is. Vlak ernaast is een trap naar beneden naar het stadje. Ik hoop dat je zo voldoende informatie hebt en mijn bijdrage binnenkort zult plaatsen.
Alvast bedankt
groeten
Jeanne

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Saint-Valery-sur-Somme (Nederlands: Sint-Walarik) is een gemeente in het Franse departement Somme (regio Picardië) en telt 2686 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Abbeville en ligt op de spoorweglijn van de Sommebaai. De gemeente bestaat uit een modernere benedenstad, gericht op toerisme en een oudere bovenstad. Je kunt er zelfs een Big Mac krijgen

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

 1. logbankje

  Een heel bijzondere plek om een trafohuisje te plaatsten, er is vast daar boven nog genoeg spanning te verdelen.
  Een fraai uitzicht. Hans

 2. Frank-103

  Erg spannend huisje, daar in Frankrijk. En verstandig dat ze die op een heuvel neergezet hebben en niet aan de oevers van de rivier/zee.

 3. Pingback: Blijmakers | Sjannesblog

 4. hahahahahaha geweldig dit en zij is niet de enige Sjoerd, zo ben ik dus ook als ik op stap ben, in binnen of buitenland, als ik iets zie, en het past bij een blogger, dus ook bij jou, dan schiet ik ook foto’s, met een glimlach, de surprise als ik weer thuis ben.

  Dat is toch leuk 😀

  X

 5. Goede morgen Sjoerd, weer een heel bijzondere foto, ik zie dat je zelfs tijdens de vakantie niet vergeten wordt. Maar het grappigste vind ik de vierde foto. Het lijkt wel of die schoolmeisjes levensgevaarlijk zijn, wanneer je zo het opschrift leest. Een waarschuwing om je kleindochter er in de toekomst maar niet naar toe te sturen 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: