Vakantie in Leiden
Vakantie in Leiden

Vakantie in Leiden

Het zal jullie ongetwijfeld al zijn opgevallen, ik heb even een korte break en zit een aantal dagen in Leiden. Lekker aan de rand van het centrum en op loopafstand van alle musea en bezienswaardigheden. Dit weerhoud mij een aantal dagen om bij u te reageren, maar weest gerust, de week is zo voorbij. Gelukkig werden de afgelopen dagen al door anderen gevuld…
En wat betreft het weer, het is superrrrr… Gisteren was ik met een boot van de Leidse rederij op stap. Leiden vanaf het water is mogelijk nog mooier, je ziet meer en hoeft zelf niet te lopen, ik ben allen wat rood aangelopen. De zon en op het water gaat prima als je dat effect wil bereiken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Leuk dat jullie zo genieten en beter weer hebben dan een jaar of drie geleden. Je hebt gelukkig de goede rederij uitgekozen voor je rondvaart 🙂 Ik had het echt te druk om even contact op te nemen en handje te geven, maar ik was er ook niet bang voor dat jullie je weg wel konden vinden 🙂

 2. terrebel

  Leiden is leuk! Toevallig sta ik er met mijn vriendin (Rataplan Design) op 15 mei op de Japanmarkt (Rapenburg) én 16 mei op de Wereldfair bij het Volkendkunde Museum!

 3. Rondvaart in Leiden staat nog wel op mijn verlanglijstje… Maar liefst niet te druk en wel mooi weer.. Kun je dat bij de plaatselijke vvv bestellen soms? 😉 Geniet van Leiden

  Love As always
  Di mario

 4. Dag Sjoerd!

  Inderdaad… ik miste je al!
  Maar wat is er leuker dan zo’n mooie stad te bezoeken!
  Ik ben gek op Leiden en kom er heel vaak.

  Laatst heb ik nog een wandeling uitgezet langs een heleboel gevels, waar gedichten op staan.
  Opdracht voor jou:

  zoek het gedicht van Hans Lodeizen in de Haarlemmerstraat!

  Groet en veel plezier in Leiden!
  Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.