Avifauna
Avifauna

Avifauna

Gisteren waren we in Alphen aan den Rijn, in het vogelpark Avifauna waar je naast een keur aan vogels ook nog andere beesten ziet. Een mooi park met een mooie grote speeltuin, maar de laatste is uiteraard aan ons niet besteed, en Jeslynn is er voorlopig nog te klein voor. De onderstaande foto, een lucky shot, want ik had alleen maar mijn mobiel paraat, nam ik op een van de twee routes die er in het park zijn uitgezet. Na het bezoek aan het park zijn we nog met de boot van Avifauna op pad geweest. Maar dat viel een beetje tegen, die kunnen beter eens gaan kijken bij de schippers van de Leidse rederij.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Avifauna ben ik vroeger een aantal keren geweest, maar sinds de meeste vogels het voorzien hebben op mijn schoongewassen glimmende automobiel om hun ontlasting op de deponeren ben ik niet meer zo gek op vogels.
    Ook erg leuk, of naar mijn mening leuker, is dan het Archeon. Zijn jullie daar ook geweest?

  2. logbankje

    Een heel fraaie foto is het Sjoerd, Jeslynn visueel kunnen vertellen door wie ze is gebracht.
    Een mooi compliment voor de schippers van de Leidse rederij. Hans

  3. In mijn kinderjaren ben ik ooit eens in Avifauna geweest. Gelukkig hoef ik voor ooievaars een dergelijke reis niet te maken, want die zitten hier volop. Gistermiddag heb ik bij het Weinterper Skar welgeteld 18 ooievaars op één foto kunnen zetten. Maar eerlijk is eerlijk: die ene van jou is ook mooi. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.