Chevrolette
Chevrolette

Chevrolette

click to see the picture big

bVision & Photography

Deze 6 cilinder Chevrolette serie BA stamt uit 1932, uiteraard met een 3.2 liter vette motor. Een echte Amerikaan dus. Deze is gespot door Susan, van Morgaine’s Passions. Hij staat ook gewoon bekend als Chevrolet Confederate. Hier in gebruik als bruidsauto bij de bruiloft van een vriendin van Susan voor het Jenevermuseum in Schiedam. De auto heeft wat gedistingeerds over zich, is een beetje chique.

click to see the picture big

bVision & Photography

15 Comments

 1. Dat blauw is prachtig! Mijn gordijnen in de woonkamer zijn van dezelfde kleur, hahahaha Ja het was mooi hoe ze aan kwamen rijden, geen foto’s van stom genoeg…. ik heb die dag eigenlijk heel weinig foto’s gemaakt achteraf gezien… dom, dom, dom ben ik in een museum nota bene 😉

  X

 2. Kakel

  Ik vind de auto behoorlijk chic. Ik dacht dat het een Ford was, nou ja!
  Lief en ik zijn in een witte Bentley getrouwd. Ook niet verkeerd. Eigenlijk waren we van plan naar het gemeentehuis te lopen, want we woonden op een steenworp afstand. Totdat we een maand voor ons trouwen brand kregen en ons huis uit moesten.
  Fijne zondag en een lieve groet.

 3. Frank-103

  Ik zie zo Al Capone op de treeplanken staan met een machinepistool, of die lieden uit The Godfather. Dat is toch heel wat chiquer dan waar die hedendaagse boeven zich van bedienen, scooters of motorfietsen. Nee, dan heeft zo’n Chevy stijl!

 4. Oude auto’s leken toch meer karakter te hebben dan de auto’s van tegenwoordig. Alhoewel er zijn natuurlijk nog steeds wagens die je van ver herkent, alleen zijn dat vaak de auto’s in de duurdere prijsklasse. Mooie foto’s
  Ik wens je een fijne zaterdag toe

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d