V&D pand Maastricht weer open
V&D pand Maastricht weer open

V&D pand Maastricht weer open

click to see the picture big

bVision & Photography

Yes, het voormalige V&D pand in maastricht is weer open, Zij het nog niet voorgoed maar wie weet, het heeft de naam Temporama gekregen en er zijn kleine Belgische en Nederlandse bedrijfjes in gevestigd. Een soort euregio Shopping Mall voor starters op de markt, een soort verkenning van de markt en om te kijken of het concept aanslaat.

click to see the picture big

bVision & Photography

Alles wordt georganiseerd door het Belgisch retailconcept Temporary Lane. Deze organisatie heeft als doel leegstand in stadskernen te revitaliseren. We zijn er binnen geweest en het ziet er super uit. We hebben er gelijk wat zaken gekocht, voor mij mag het dus blijven. Naast regionale producten vindt je er wat speciaalzaken. Van Limburgse boerenworst tot designstoelen zullen we maar zeggen. En daar is dit pand ook heel geschikt voor. De eerste twee verdiepingen zijn momenteel in gebruik. Maar ik vind het een super idee.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. hanscke

    Fijn dat er geen lege winkel meer is, maar of dit nu het concept is waar wij met zijn allen op zitten te wachten, het is in ieder geval niet aan mij besteed.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.