40 jaar
40 jaar

40 jaar

Vandaag ben ik exact 40 jaar bij de baas en morgen krijg ik een nieuwe baas… Hoe raar kan het lopen in een leven. Begonnen als terreinoperator bij de afvalwaterzuivering en geëindigd als Applicatie Manager. En morgen starten we als Business Process Expert bij een ander bedrijf, zal wel even wennen worden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Kakel

  Ik heb je al op fb gefeliciteerd maar doe het graag nog een keertje over. Ik vind het een hele prestatie: 40 jaar voor een en dezelfde baas werken. Om daarna voor een ander te gaan werken. Succes met de nieuwe uitdaging! Het lukt je vast.
  Lieve groet

 2. Sjoerd, alsnog gefeliciteerd. Maar wel een apart geschenk dat je op de valreep een nieuwe baas en een nieuwe job krijgt. Mag jij dat laatste stukje van je loopbaan dan niet uitbollen? Dat hoort toch ook een beetje bij topsport?

 3. terrebel

  Grappig eigenlijk…hoe meer er veranderd hoe veel er hetzelfde blijft. Gefeliciteerd met de mijlpaal! En leuk, die twee verschillende computers op één foto.

 4. Er was een tijd dat je je werkgever na 40 trouwe dienstjaren lachend vaarwel kon zeggen met een nette regeling. Daarna kwam er een periode, waarin je een maandsalaris extra kreeg in zo’n geval. Tegenwoordig is het dus blijkbaar usance om de teller na 40 jaren weer op nul te zetten en vrolijk opnieuw te gaan tellen … 😉
  Desalniettemin van harte gefeliciteerd en succes vanaf morgen!

 5. Gefeliciteerd met je 40 jaar Sjoerd, krijg je ook een extraatje mee? Morgen dus een nieuwe baas, verandering is ook wel eens goed na al die tijd. Ik heb het andersom gehad, eerst een paar jaar in Amsterdam gewerkt toen zijn we verhuisd en bij de tweede baas heb ik veertig jaar min één maand gewerkt.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.