Een dankjewel
Een dankjewel

Een dankjewel

Ik wil iedereen op deze wijze danken voor alle felicitaties hier en op andere social media met mijn 40-jarig dienstjubileum. Daar moet ik het de komende tijd mee doen. Uiteraard wilde mijn kleindochter me ook feliciteren. Maar na enige drukte is het ook fijn als je een keer je ogen dicht kun doen en lekker kunt gaan slapen.

Slaap kindje, slaap.
Daar buiten loopt een schaap.
Een schaap met witte voetjes.
Dat drinkt zijn melk zo zoetjes.
Slaap, kindje, slaap

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Kakel

    Wat een prachtig mooi meisje! Alles erop en eraan. Dan heb je bijna geen wensen meer, hè? Alleen maar dat je heel oud zult worden en haar ziet opgroeien.
    Lieve groet en geniet maar veel van je kleindochter.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.