Suske en Wiske en de MG in het water
Suske en Wiske en de MG in het water

Suske en Wiske en de MG in het water

click to see the picture big

bVision & Photography

Toen mijn vrouw met deze plant aan kwam dacht ik meteen een een deel uit de Suske en Wiske verhalen, waar zo’n plant in levendige vorm aanwezig was. En volgens mij helemaal niet goedaardig was. Nu ben ik me al dagen suf aan het denken welk deel dat ook alweer was…
Maar dat van die MG is een ander verhaal. Ik moest even met de MG, die inmiddels ook al een aantal jaren senior is, op APK en een kleine beurt. Vorig jaar was het enigszins uit de klauwen gelopen en waren de kosten toch wel erg aan de hoge kant. Terecht, er mankeerde het nodige aan, kapotte waterpomp, distributieriem vervangen, hij liep niet lekker en meer van dat soort zaken aan een typisch Engelse auto, maar dat werd eerder veroorzaakt door een onkundige garage dan de plaats waar we hem vorig jaar hebben laten repareren. Niets dan lof over garage Moorthaemer in Susteren. Jan zegt specialist te zijn in Engelse voertuigen en ik kan dat ten volle beamen. Mijn MG heeft nog nooit zo mooi gelopen, en de kosten dit jaar werden bepaald door wat olie en de keuring. Voor de rest was alles prima in orde na de reparatie van vorig jaar, super. Alleen de weg terug… Sakkerdjie, in de garage stonden we droevig naar buiten te kijken naar de stortregen, maar onderweg brak een heuse hoosbui uit. De MG dreef meer op de weg dan dat ik contact met de weg had. Op een plaats kon ik de weg niet eens meer zien en was ik blij dat er een bus voor mij uit reed en dat ik op basis van de golfslag kon bepalen waar de stoep was en waar de weg was. Ik had even de neiging om de MG te koop of te ruil te zetten voor een boot, maar uiteindelijk kwam ik toch weer mooi thuis aan. Ik ben blij dat ik een betrouwbare garage gevonden heb voor mijn MG.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Ja, ik heb de beelden gezien het is alweer even geleden nu natuurlijk maar ik moest inderdaad aan jullie denken en hier amper een spatje, het staat hierboven ook al, ik moest gewoon mijn planten buiten water geven zelfs :O

  X

 2. Het is echt heel erg bij jullie in Limburg en het houdt maar niet op. Wij zien de waterrijke beelden op televisie en leven erg met die mensen met water in huizen en straten mee, hoor. Het zal wel vergoed worden door de verzekeringen, maar de rotzooi die je ervan hebt is natuurlijk vreselijk. Fijn als je een betrouwbare garage hebt.

 3. logbankje

  Dacht even dat de garage onder water had gestaan, gelukkig niet.
  Een goede garage is heel wat waard. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Tja, de verschillen tussen het noorden en het zuiden zijn de laatste dagen wel erg groot, zoals ik vandaag op mijn weblog al schreef. Wij hebben hier deze week geen regen van betekenis gehad. Afijn, jij bent weer droog en heelhuids thuis gekomen en de auto is er weer helemaal klaar voor, want het zal bij jullie toch ook wel weer eens mooi en standvastig weer worden.

 5. Goede morgen Sjoerd, die Suske en Wiske ken ik niet maar toch een mooie plant. Ik zag op het nieuws dat veel mensen in Limburg en Brabant, water binnen hebben gekregen, gelukkig is jou garage dus droog gebleven en kon de MG daar weer veilig staan. Ik wens je een droge en fijne vrijdag toe.

 6. Een goed gevoel bij een reparatie is het belangrijkste idd. De kosten kunnen altijd tegenvallen, maar als het daarna nog niet helemaal goed is dan is het jammer. Hij doet het weer voor een jaartje…. rijden maar.. van het weekend wordt het mooi weer.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.