Volvo P210 Duett
Volvo P210 Duett

Volvo P210 Duett

click to see the picture big

bVision & Photography

De Volvo welke vandaag op de site staat werd aangeleverd door Di Mario. Zonder hem was ik lang door mijn eigen voorraad foto’s heen. Overigens zijn er gelukkig ook anderen die vreemde of klassieke auto’s tegen komen. Youngsters plaatsen heeft weinig zin, daar rijden er nog teveel van rond. Tenzij je uiteraard een zeldzame Ferrari of zo tegenkomt. De Volvo P210 Duett is de opvolger van de Volvo PV445. De modelbenaming werd in het najaar van 1960 gewijzigd toen de auto werd uitgerust met de gebogen voorruit en het nieuwe instrumentenpaneel die sinds augustus 1958 ook in de PV544 werden toegepast. De auto op de foto komt uit 1962 en is ingevoerd in Nederland. In deze auto zit nog een B16 motor. Latere versies werden voorzien van een B18 motor, welke beter paste bij het doel van deze auto. De foto is gemaakt tijdens een festival in Amersfoort.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, weer een mooi exemplaar voor in je garage. Gelukkig dat die virtueel is, want anders had je geen ruimte meer op al die oldtimers neer te zetten. 😉
    Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.