Super, verstopte spanning in Beek (Limburg)
Super, verstopte spanning in Beek (Limburg)

Super, verstopte spanning in Beek (Limburg)

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Hey, dacht ik een tijdje terug toen ik door Beek reed. Ik bevond me op dat moment in de Bourgognestraat waar ik moest wachten op een tegenligger. Wat steekt daar boven de schutting uit. Dat moet een trafohuisje zijn. Maar dit was mijn beste shot, daar kan ik niks mee. Dan maar eens een rondje maken, maar nergens kon ik dat huisje op de korrel nemen. Totdat ik in een zijstraat een parkeerplaats zag van een bedrijf. Er stond wel geen toegang voor onbevoegden en ja, daar stond het huisje in de verte.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Dus uitstappen en even gaan kijken of ik wat dichterbij kon komen. Dat leverde uiteraard het mooiste plaatje op. Geen graffiti, goed verzorgd, er kan toch niemand bij. En daarnaast ook nog een mooi model trafohuisje.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

In tegenstelling tot alle andere huisjes waarvan de ramen allemaal dichtgemetseld zijn zaten hier nog de stalen ramen in. Een super vondst dus. En voor degene die niet weten waar Beek ligt, Als je over de A2 naar Maastricht gaat kom je voorbij Vliegveld Maastricht- Aachen Airport, wat voorheen Vliegveld Beek heette.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

 1. Kakel

  Jij hebt toch wel kijk gekregen op al die trafohuisjes. Een ander zou eraan voorbij gelopen zijn of ‘m hebben aangezien voor een ordinair tuinhuisje (-:
  Lieve groet

 2. Frank-103

  Wat een leuk huisje, en als hij maar goed waterdicht is, dat is in de regio Limburg tegenwoordig heel belangrijk. Bij ons kunnen de dijken breken en krijgen we natte voeten, bij jullie komt het met bakken uit de lucht. Ik zou de ramen gewoon dichtmetselen!

 3. Een beschaafd huisje met lieve dakpannetjes. Ik denk dat ik er weer een gespot heb bij een voormalige fabriek. Had geen toestel bij me, maar ik ga er binnenkort weer even langs. Als het wat is, stuur ik hem aan jou.

 4. Goede morgen Sjoerd, wat knap dat je al gelijk besefte dat daar een trafohuisje moest staan. Ik zou denken aan een garage of een schuurtje met een apart soort dak. Zo staat dat huisje veilig voor vandalen.
  Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.