Jumbo in het maankwartier in Heerlen
Jumbo in het maankwartier in Heerlen

Jumbo in het maankwartier in Heerlen

click to see the picture big

bVision & Photography

Afgelopen week hebben de eerste winkeliers in het maankwartier in Heerlen hun deuren voor het publiek geopend. Daarmee is ook de eerste fase van de bouw van dit gigantische complex gerealiseerd. Wat meteen opvalt is dat er nog veel puntjes op de i gezet moeten worden, maar ik moet toegeven dat dit waarschijnlijk voornamelijk aanloop moeilijkheden zijn. Zoals het niet kunnen uitrijden door een defecte betaalautomaat (niet erg nu ging het voor niets). Of bij de jumbo geen prullenbak op de WC, terwijl er tegenover een Action geopend is die er ongetwijfeld ene zou hebben. Maar voor de rest niets dan lof voor deze Jumbo, alleen mis ik er nog scankassa’s. Over de volgorde van de producten kun je discussiëren, ik ga altijd eerst naar het vlees voordat ik weet of ik daar aardappelen en welke groente bij wil hebben… Maar goed voor een niet vlees etende bezoeker is dit natuurlijk ideaal. Een minirestaurantje erbij is mooi meegenomen, hoef je thuis niet te ontbijten. Het assortiment is prima, zoals je van Jumbo ook wel mag verwachten in zo’n zaak. Net open en de kassameisjes moesten ook nog even oefenen, maar dat is ze vergeven. Mooi, en voor mij uitstekend te bereiken. Hoef ik niet twee keer per week naar Roermond dat is wat lastiger als je op zo’n kleine mup moet oppassen…

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. hanscke

    Een winkel is net als een kledingstuk, het moet goed passen. Bij ons in de buurt voel ik mij happy bij de Jumbo, maar ik voel mij bij AH helemaal niet op mijn gemak terwijl dat in de vreemde wel eens net andersom is.

  2. Je maakt me wel nieuwsgierig. Hoewel daar boodschappen doen, is toch wat te veraf, als er zoveel goede supermarkten voor mij naast de deur zijn. Maar dat Maankwartier ga ik zeker snel een keer bekijken.

  3. riakristelijn

    Het ziet er prachtig uit! Altijd fijn een grote winkel in de buurt. Ik moet er nu ook weer een stukje voor rijden, maar daartegenover heb ik nu wel weer erg veel woonplezier 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.