Back to Work

Back to Work

Mijn dochter is gisteren weer begonnen met werken na haar zwangerschapsverlof. Wat tevens inhoud dat mijn kleindochter wat vaker naar de oppas gaat en wat vaker bij oma en opa slaapt en verblijft. Gisteren en vandaag is ze bij de oppas, en daar ga ik haar vanavond halen en dan blijft ze vanavond bij ons. Dat zal wel even wennen zijn de eerste keren, zeker voor mijn dochter. Gelukkig kunnen opa en Jeslynn het goed met elkaar vinden. Afgelopen weekend heeft ze hier in haar bedje geslapen en dat ging ook prima. De eerste keer bij de oppas ging volgens mij ook goed. Hieronder een foto van het afgelopen weekend.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. hanscke

  Leuk hoor om hier foto’s van een opa in functie te zien. De trots op de rijkheid spat van het scherm, want liefde, bezorgdheid, aardigheid, betrokkenheid en nog veel meer zit in het woordje trots verborgen.

 2. Kakel

  Wat een schat van een kindje! Ze ziet er heel tevreden uit. Laat opa en Jeslynn maar schuiven (-: Ze is nog maar zo kort in jullie leven maar is tevens het belangrijkst ♥
  Lieve groet

 3. Frank-103

  Ze ziet er heel tevreden uit, dus dat komt vast goed met dat oppassen bij jullie. Ze is trouwens ook een goede reden om eens naar de Gaia Zoo te gaan, kindertjes zijn gek op dieren. Al is ze daar nu nog wel iets te klein voor.

 4. Wat een lekker ding, Sjoerd. Onze vier kleinkinderen zijn naar oppas of kinderdagverblijven gegaan nadat hun mama’s weer ging werken en ze hebben er beslist niet onder geleden. Dat gaat helemaal goed komen met die leuke kleindochter van jou.

 5. Ze ziet er gelukkig uit en dat is natuurlijk ook de bedoeling. En met zo’n opa gaat ze zeker de dagen wel doorkomen. Veel genieten samen. Voordat je het weet.. acht dat weet je al.

  Love As always
  Di Mario

 6. Goede morgen Sjoerd, nou zo te zien heeft ze er plezier in. Zolang kleintjes maar iets van thuis hebben, gaat het meestal goed. Hoewel, kleinzoon wilde als baby al niet ergens anders slapen, ik heb wel eens een halve nacht met een huilend kind op de arm gelopen, toen was hij nog maar een paar maanden oud.
  Jeslynn is prachtig , hier op de foto, een vrolijk meisje die graag bij opa is zo te zien.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: