Ten years before: juni 2006
Ten years before: juni 2006

Ten years before: juni 2006

Mijn maandelijkse thema, back in time. Vandaag een plaatje van de tuin, tien jaar geleden. Wat waren we trots dat de tuin eindelijk wat voorstelde. Hij was een paar jaar daarvoor aangelegd met het idee dat het dat moest zijn. Onervaren hadden we er geen rekening mee gehouden dat een border van geimpregeneerde balken het geen 15 jaar uit zou houden. een aantal jaren later was er alleen nog een rotte constructie over en werd gestart net een nieuwe tuin. Nog steeds geen betonnen tuin alhoewel ik er wel even aan gedacht heb… Alleen is het met mobiliteit niet best op het moment. Dus beetje bij beetje wordt het aangepakt. Het is niet anders.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. whahahaha ja…. kost heel veel werk en elk jaar opnieuw, zie mijn opa weer gaan met zijn blikje beits en een kwast, want hij hield de boel ook nog tussendoor het hele jaar door bij tot het weer helemaal moest 😉

  Ik kom even off topic vertellen dat ik je niet vergeten ben, maar ik moet nu echt al mijn aandacht en concentratie vestigen op mijn ‘verplichte’ traject van de gemeente. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dat kun je lezen op mijn blog. Het mag, hoeft niet, maar dan weet je wel waarom ik er even niet ben zoals je gewend bent van mij.

  Het slurpt al mijn energie op en aankomende maandag start ik in het Ouderencentrum en ga ik 8 uur per week erbij werken dus werk ik vanaf volgende week 10 uur en dan nog mijn verplichte huiswerk en gesprekken op het stadhuis wekelijks en een huishouden.
  Ik weet even niet hoe het bloggen gaat verlopen, ik hoop binnenkort mijn nieuwe ritme te hebben gevonden en gewoon weer er te kunnen zijn.

  X

 2. Kakel

  Ben je niet zo mobiel? Wat spijt me dat voor je. Overbelast jezelf maar niet, dat werkt altijd averechts. Maar soms heeft een mens onrust in het lijf en wil-ie toch bezig zijn. Maar wat meer tijd op internet doorbrengen (-:
  De tuin op de foto oogt sfeervol!
  Lieve groet en beterschap

 3. Ik herinner mij de bakkenconstructies met oude spoorbielzen.
  Met het afvoeren hiervan sprak ik altijd over groot chemisch afval.

  Hoewel doordrenkt met chemische rommel vielen ook deze houten constructies uit elkaar.

  Ja, een tuin blijft groeien, bloeien en veranderen.
  Maar onze tuinwensen veranderen ook in de loop der jaren ….

  Zomerse groet,

 4. Ja, je zou verwachten dat het altijd zo blijft, met wat onderhoud en af en toe vervangen. Maar zo gaan die dingen, en dat is leuk om te zien. Ik hoop dat mijn balkon altijd hetzelfde blijft. Het uitzicht daarintegen is steeds wisselend.

 5. Ik zou zo voor die tuin tekenen, want daar zal het op mooie zomeravonden vast goed toeven zijn. Onze tuin is in de basis nog steeds het zelfde als 25 jaar geleden. De vijver is intussen eens wat kleiner geworden en we hebben noodgedwongen een paar maal een paal moeten vernieuwen, maar verder bevalt hij nog steeds prima.

 6. terrebel

  Mooi hoor! En natuurlijk: je smaak verandert in de loop der jaren. Helaas mobiliteit ook. Maar mijn oma zei dan: ‘Ook de slak kwam op de Ark.’ Wijze woorden…

 7. Goede morgenSjoerd, het was een plaatje tien jaar geleden, een showtuin. Maar alles is aan verandering onderhevig, dus ook je tuin. Laat nog maar eens zien als de nieuwe versie klaar is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d