Het weekend…
Het weekend…

Het weekend…

Het weekend is weer voorbij. dat gaat zo vlug dat je het niet eens in de gaten hebt. Boodschappen doen, naar de kapper, vrouw naar de kapper en de zaterdag is voorbij. Wel rustig want geen oppas weekend deze keer. De zondag zijn we na de wekelijkse werkzaamheden zoals de was en het verzorgen van alle planten in de MG gestapt en hebben een tocht door het zuidelijke Limburg gemaakt. Een beetje de Mergellandroute, maar dan omgekeerd. Dat scheelt een hoop in de drukte. Daarna nog even in Maastricht geweest voor de lunch en bij de Tuinen aldaar om wat thee te scoren. Daarna ben ik de keuken ingedoken om zelf Goulash te maken. Zelfs mijn dochter die nog even met Jeslynn op bezoek kwam en meeat schepte zich een tweede keer op, terwijl ze niet van paprika houdt… Goulash moet ook niet op soep lijken, maar moet lekker stevig zijn. Een goede goulash vergt veel tijd, ik ben er een uurtje of vijf aan kwijt geweest. Daarintegen is dan het maken van wat rijst voor erbij een fluitje van een cent.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

  1. oh heerlijk goulash, echte goulash kost ook tijd, maar ik ben van de snelle, wel doe ik er van alles bij, maar die zakjes van Silvo komen er heel dicht bij qua smaak voor mij dan, hahahaha Nu wil ik die van jou weleens proeven, overigens dat 5 uur, dat is hier net zo, ook al gebruik ik die van Silvo, want dat vlees moet natuurlijk heel langzaam garen 😉

    plus nacht laten staan volgende dag lekkerder 😀

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, nou je kookkunst wordt gewaardeerd , dat merk je wel wanneer er twee maal wordt opgeschept. Gelukkig maar, want als je er uren aan bezig bent geweest en ze vinden het niet lekker, dat is ook niet leuk. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.