De dertiende
De dertiende

De dertiende

Ik heb gisteren een paar keer op de kalender gekeken wat voor een datum het was, ik had de hele dag het idee dat ik door pech werd achtervolgt. Dat begon al toen we met de MG naar het werk gingen. Nadat ik mijn vrouw had afgezet dacht ik eraan de mijn bedrijfspas waarschijnlijk nog in de Golf lag. Dus maar even terug want anders kom ik er niet in. Ben ik eindelijk op mijn werkplek bij de nieuwe baas kom ik tot de ondekking dat ik een afspraak had bij mijn oude baas. Daarna de halve middag testen met een nieuwe FTP verbinding, stort net voordat ik naar huis wil gaan, een kritische server af en was een reboot noodzakelijk. En mijn vrouw maar wachten, en wachten en wachten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Soms ga ik bewust een kop koffie op een station drinken.
  Kijken naar de wachtende mensen geeft mij rust.
  Jammer genoeg val ik er niet door af.

  Ik wens jullie vandaag een betere dag.

  Zonnige groet,

 2. Murhpy’s Law on your ass, hahahahaha ja dat kan weleens gebeuren wat ik dan doe Sjoerd?

  Is keihard lachen en keihard even op de vloer stampen met in elk geval 1 voet en roepen, vanaf hier gaat alles wat ik doe en aanpak goed! Liefst in 1 x, en ja dat helpt bij mij, 99 van de 100 keer dan.

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: