Gemiste “spannung” in Saalfelden
Gemiste “spannung” in Saalfelden

Gemiste “spannung” in Saalfelden

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Ha die Sjoerd,
Zelfs op vakantie in Oostenrijk kan ik het niet laten 🙂
Grote en kleine gebouw liggen in een straat in de gemeente Saalfelden, Salzburgerland, Oostenrijk. Bij het maken van bovenste twee foto’s werd ik zeer argwanend gadegeslagen door de overbuurman, die – volgens mij dan – gedacht heeft met een terrorist te maken te hebben. Haha. Want wie maakt nou ’n foto van zo’n lelijk gebouw? Zelfs mijn vriendelijke ‘Guten Morgen’ hebben hem niet ontdooid. Oei, hij had eens moeten zien dat ik zo’n 200 meter verder weer van mijn fiets ben gestapt voor weer een foto 🙂
Groetjes, Inge

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Daar heb ik dan weinig aan toe te voegen, alleen dat ik geen flauw idee heb waar ze precies in die plaats staan. Streetview doet het niet in die plaats. Waarschijnlijk zijn ze nog niet zover in Austria. Saalfelden am Steinerer Meer vaak ook gewoon kortweg Saalfelden genoemd, is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburg, en maakt deel uit van het district Zell am See. Saalfelden telt ca 16000 inwoners. Een echt skidorp is het niet maar het is een prima uitvalsbasis voor de omringende ski gebieden. In de zomer is het gewoon een mooie omgeving rondom het steinerer meer.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Dit is nauwelijks een trafohuisje te noemen, het lijkt wel een fabrieksgebouw. Ik ben daar nooit in de buurt geweest dus geen flauw idee wat dit allemaal is, er is wel spanning zo te zien zelfs hoogspanning.
    Ik wens je een fijne zondag toe. Hier regent het nu, maar gister was een mooie zonnige dag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.