Jeslynn
Jeslynn

Jeslynn

Ach de foto is een geintje, de foto’s had ik afgelopen zaterdag gemaakt en ik kon eigenlijk geen keuzes maken om er ene te plaatsen, dus waarom niet meer en allemaal tegelijk… Het was heerlijk weer hier om thuis wat te hobbyen met planten, groenten, eten, de milieustraat in de berging, alles eigenlijk wat zo’n beetje was blijven liggen. Vandaag staat het papier aan de straat en zo gaat het leventje verder toch. We amuseren ons ook wel als we een keer niet met de MG op pad kunnen. En alles is opgeruimd en netjes, dus de komende hittegolf kunnen we ook wel aan. Wel eerst zien, dan geloven… Nog twee weken, dan heb ik ook een paar weekjes vrij. Eens even kijken of we nog wat gaan doen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Leuke fotocollage Sjoerd! De kleinzoon van schoonzus/zwager is ook zo lief en mooi Net 6 maanden: kruipt al en gaat staan in bedje/box. Zó gaat het wel heel snel met groter groeien …

 2. Kakel

  Zo’n lachebek! Dat heeft ze vast van haar opa. Wat een lekker moppie, Sjoerd. Veel naar haar kijken want ze rijdt brommer voordat je er erg in hebt.
  Lieve groet

 3. ik begrijp dat je geen keuze kon maken uit die foto’s.
  Eerst zien dan geloven die hittegolf.
  Ook heb ik nog meer dan genoeg vrije dagen op te nemen.
  Dit zal ik in de loop van september opnemen om wat te klussen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.