De boer en de fotograaf.
De boer en de fotograaf.

De boer en de fotograaf.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Als de boeren klagen hebben ze daar vaak de tijd voor, en dan gaat het dus goed. Uiteraard is dit een understatement van de eerste orde, maar het is maar hoe je er naar kijkt. Zo ook de ogen van de fotograaf. Op beide foto’s staat hetzelfde, de eerste blik was die van de fotograaf en de tweede blik was die van de boer. Beiden hebben gelijk, maar wel vanuit een ander standpunt bekeken. Mooi kan het beiden zijn…

click to see the pictures big

bVision & Photography

13 Comments

  1. Stadsmens. Mooie foto’s allebei, maar dat het goed gaat als de boeren klagen omdat ze er tijd voor hebben is natuurlijk gebazel. Als het hooi binnen is hebben ze tijd maar dan klagen ze niet en als het gaat regenen voordat het binnen is gaat het niet goed.

  2. Goede morgen Sjoerd, ja de eerste foto heeft wel meer spanning, en die van de boer is iets vlakker. Maar ieder kijkt naar wat voor hem het belangrijkste is.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.