Volkswagen Cabrio 1973
Volkswagen Cabrio 1973

Volkswagen Cabrio 1973

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze kever trof ik gisteren aan op de parkeerplaats bij mijn werk, daar moet je natuurlijk geen klassieke auto neerzetten, anders kun je ervan op aan dat deze in mijn virtuele garage verdwijnt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze kever heeft wat speciaals, volgens de RDW is hij uit 1973. Ik denk van oorsprong een model 1300 welke een beetje gepimpt is. Volgens dezelfde RDW is hij in 2007 omgebouwd tot cabriolet, maar helaas heb ik de eigenaar niet gezien, anders had ik hem kunnen vragen naar de oorsprong van deze kever. Ik vind in ieder geval dat hij een plaats verdient.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

  1. Die ziet er nog tip top uit, en zo begrijp ik dat mijn opa dus pas laat zijn rijbewijs haalde en de eerste auto die ik ken, was een kever, dat bleek ook zijn eerste auto te zijn, in mijn mind, wist ik niet beter, hahaha Maar dat was een gesloten kever.

    x

  2. Frank-103

    Dat is een gave kever, een kennis van me had ook zo’n 2 persoons kever en wist me te vertellen dat die behoorlijk duur zijn! Een 4 persoons kever cabriolet zie je veel vaker. Ook die zijn niet goedkoop! Maar ze zijn wel erg leuk om te zien!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.