Wat seg ie
Wat seg ie

Wat seg ie

Ik hoor de laatste jaren steeds slechter en had uiteindelijk de moed opgepakt om naar een audicien te gaan. Een reclame op internet liet me zelfs deelnemen aan een nieuwe ontwikkeling op hoorgebied. Gratis testen… Alleen zover kwam het niet. Buiten het feit dat ik eerst eens mijn oren moest laten uitspuiten waren de kosten van een paar oortjes 3000 euro. Nu kun je discussiëren of je oren dat waard zijn, maar daar stond geen enkele vergoeding van het ziekenfonds tegenover. Uitspuiten of schoonmaken bij de huisarts zie ik niet meer zitten, na de laatste keer hoor ik nog minder dan voorheen, dus dan maar naar de KNO arts, dat heet, eerst naar de huisarts voor een verwijzing. Vanochtend om 08.10 kan ik daar terecht. Eens kijken wat dat brengt. De goede moed is daarmee bij voorbaat al gedaald tot een dieptepunt. Het enthousiasme is er alweer vanaf…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Kakel

  Bij mijn moeder heeft de doktersassistente bij het schoonspuiten een gaatje in het trommelvlies gemaakt. Uiteraard wordt dat door zowel de assistente als de huisarts ontkend. Ze redt het nog redelijk zonder gehoorapparaat maar gaat wel achteruit.
  Ik ben benieuwd hoe het bij jou afgelopen is!

 2. logbankje

  Ja, slijtage begint stiekem, ogen, oren het gaat door.
  De ziektekostenverzekering is ook niet meer wat het was. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. riakristelijn

  Als het nog slechter wordt krijg je het weer wel vergoed. Joop zit op het randje maar kreeg het dus wel vergoed. Van die dingen krijg je ook weer meer oorsmeer. Het heeft bij joop en mijn zus jaren geduurd eer ze er aan gewend waren, maar nu dragen ze ze allebei dagelijks. Succes ermee.

 4. Goed dat je gaat. Mijn man hoort ook wat minder, maar laat zich nog niet tot een bezoekje verleiden. Nou ja, twee jaar geleden en toen was er niet veel aan de hand volgens de arts. Maar ja, in twee jaar kan er veel veranderen

 5. Ik weet eigenlijk niet of mijn gehoor nu achteruit gaat of dat mijn laptop soms slecht geluid geeft, hahaha maar de vlogs van mijn dochter zijn soms moeilijk te verstaan met alles open, andere dingen hoor ik weer in de stilte als heel luid terwijl niemand anders het hoort…

  Ik hoop dat het meevalt Sjoerd.
  X

 6. marjolijn1

  Vaak zo, gratis is meestal helemaal niet gratis.
  Goed dat je eerst alles goed na laat kijken.
  Daarna kun je altijd de portemonnee nog omkieperen.
  Succes met alles.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.