Feel Good Market

Feel Good Market

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik vind het een van de mooiste initiatieven om oude fabrieksgebouwen te hergebruiken. Ik bedoel dan in Strijp, de voormalige arbeiderswijk van Philips in Eindhoven. Gisteren waren we weer eens in Strijp S. We komen daar regelmatig, tenminste als je een maal per jaar regelmatig mag noemen. Op het plein voor het klokgebouw was een Feel Good Market. Veel buitenlandse gerechten uit Food Trucks zoals op de foto die van VietnaMama te zien is. Daarnaast een streekmarkt met naast gerechten ook kunstproducten. Gelukkig niet uitgelopen op de normale markt zodat het kijkgehalte heel hoog is. Een aanrader dus. Een heel kleurrijk geheel met als achtergrond de voormalige fabrieksgebouwen. Eventjes het hoofd leegmaken voordat we vandaag er weer tegenaan moeten gaan.

click to see the pictures big

bVision & Photography

15 Comments

 1. Ik vind de foodtrucks of zelfs fiets ben ik al tegen gekomen ontzettend leuk om te zien, maar de andere kant is, ik vind ze duur, en meestal weinig of zelfs geen zitplaats, en dat laatste heb ik toch wel graag eigenlijk, hahaha

  X

 2. Kakel

  Feel Good Market is helemaal de bom. In Rotterdam stikt het ervan. Ik vind het een mooie nieuwe trend. En ook nog eens een gezonde. Wanneer dan ook oude fabriekspanden worden benut, kan een mens alleen maar tevreden zijn.

 3. Ik vind het ook geweldig al die oude fabrieken die hergebruikt worden. Ik was een tijdje geleden nog in het Van Nelle pand is ook zo mooi geworden. Off topic, ja er wordt steeds meer om de wedstrijden heen gedaan om het aantrekkelijker voor het publiek te maken.

 4. ha die Sjoerd,

  ja, leuk!
  Ik ben het met je eens: leegstaande gebouwen… daar moet je leuke dingen mee doen.
  Dit lijkt me een hele leuke markt!
  Hoop, dat die hier ook eens in de buurt komt…

  Dag!
  Groetjes van Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd. In Vlissingen zijn een paar oude gebouwen van de oude scheepswerf “De Schelde” ook behouden gebleven en er worden festiviteiten in gehouden.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 6. Oh, hoe lang is het al geleden dat ik nog in Eindhoven was, toen ik jong was nam mijn ma de bus als we nieuwe kleren moesten hebben naar daar, dus dus al zeker meer dan 20 jaar geleden…
  Foodtrucks met lekkere hapjes zijn lekkerder dan ergens gaan eten , ik heb dat heel graag
  ێn @->- voor jou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: