Herfstig mooi
Herfstig mooi

Herfstig mooi

De herfst probeert met alle mogelijke middelen de winter van zich af te houden. Gisteren werd het zelfs nog even mooi weer maar ik vrees dat het de laatste stuiptrekkingen zijn, nog even en we gaan in het donker werken en we komen ook weer in het donker terug. Op de foto de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen in een herfstige omgeving. Zomaar, omdat ik het mooi vond. (A Children’s Song of the 1880’s)

Come said the wind to the leaves one day,
Come o’re the meadows and we will play.
Put on your dresses scarlet and gold,
For summer is gone and the days grow cold.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ja een leuk versje ik kende het nog niet. Op de winter zit ik niet zo te wachten, ik hou niet van kou en ijs, sneeuw en narigheid om doorheen te moeten rijden. Nou we zullen wel zien wat de winter zal brengen.
    Toch zijn de bomen op je foto nog behoorlijk groen en in het blad. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.