Emile

Emile

Een van mijn vaste lezers komt voorbij in dit Filmpje, eens kijken of u deze Leidse Glibber voorbij ziet komen. Maar daar gaat het eigenlijk niet over, in het filmpje komt het gevoel voorbij wat ik in Leiden zie en er daardoor al een aantal keren geweest ben.17 Comments

  1. Emile de Leidse Glibber. The one and only!
    Haha: rabarber (-: Zelfs als Rotterdamse heb ik er met plezier naar gekeken en geluisterd. Dat zegt toch wel wat.
    Lieve groet

    Kakel
  2. Leiden was de laatste stad die ik met mijn man bezocht, we hadden een lijstje steden die we samen wilden bezoeken, maar een tijdje na dit bezoek is mijn man gestorven. Jammer genoeg blijft dat gevoel ‘De laatste keer’ een beetje aan Leiden hangen. Het was wel een mooie stad dat zeker.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: