Oortjes
Oortjes

Oortjes

Gisteren was ik bij de audicien van Beter Horen in Geleen. Gelukkig had die meer tussen de oortjes dan degene die de afspraak maakte. En gelukkig bood deze mij een reële keuze tussen alle oortjes die beschikbaar zijn en viel er te praten over mijn lijfspreuk.

Doe niet zo veel als mogelijk, maar zoveel als noodzakelijk

Dat houdt dan wel in dat ik ze niet met mijn iPhone kan bedienen. Maar dat zie ik ook meer als een gadget dan toegevoegde waarde hebben. Overigens zit er wel een afstandsbediening bij. De hoortest was al bij de KNO arts gebeurd, dat was voldoende om verder te kijken naar mogelijke oplossingen. Ik kan niet veel verdragen aan mijn oren en moet iedere drie maanden terug naar de KNO arts, dus op basis van in ear otoplastieken worden het niet. Volgende week vrijdag mag ik ze gaan passen en worden de eerste instellingen gedaan. Gezien mijn hoorkromme zal het wel een paar keer bijgesteld moeten worden, maar dat is een kleine prijs voor Beter Horen…

14 Comments

  1. Ik heb toevallig sinds deze week een spray in de hoop dat de constante piep in mijn oren verdwijnt. Maar ben bang dat het voor mij eerdaags ook gaat eindigen of beginnen bij Beter Horen 🙂
    Off topic: happy komt volledig groen uit die vijvers, maar ja dat holt ze er wel weer vanaf.

  2. hanscke

    Oh wat zou ik graag willen dat manlief ook deze stap zou willen zetten. Ik word er zo moe van om alles drie keer te moeten zeggen. Hij ziet nog steeds de noodzaak niet. Twee jaar geleden is hij bij Schonenberg geweest, toen was het nog net onder de grens van echt nodig zijn, maar van Beter Horen heb ik ondertussen veel positieve dingen gehoord, ze zouden meer keuze hebben dan Schonenberg, maar ja hem krijg ik er voorlopig niet meer naar toe. Jij veel succes met je nieuwe oren. We horen/lezen wel hoe het jou vergaat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.