Kookstudio ByMischa
Kookstudio ByMischa

Kookstudio ByMischa

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gisteren waren we na een geslaagde teambuildingsbijeenkomst in Hotel van der Valk in Urmond op bezoek bij een andere tak van sport en ook een hobby van me, een kookstudio. Sinds kort is in het voormalige DSM kantoor Urmond het Business Center A2 Stein – Urmond gevestigd. Met daarin de kookstudio van Mischa Hamers, wellicht bekend van RTL programma Topchef. Die heeft daarmee de ruimte om groepen van meer dan 15 personen te kunnen begeleiden bij het geven van een workshop koken. Wij waren met meer dan 20 personen en het liep eigenlijk op rolletjes. Buiten wat gedrang aan de kookplaten, ging het voortreffelijk en hadden we volop de ruimte om te koken en ook om elkaar bij te staan in de verschillende technieken. De Tapas gerechten vielen bij eenieder in de smaak met als absolute top het nagerecht… De recepten krijgen we nagestuurd, want een recept voor 25 personen ziet er natuurlijk heel anders uit dan een recept voor 4 personen. Het was in iedere geval een geslaagde avond in de voormalige kookruimtes van Sodexo in kantoor Urmond. De ruimte is sfeervol omgebouwd tot een fijne kookruimte, en het team van Mischa was heel actief bezig om onze gerechten op een professionele manier om te toveren in een heerlijke maaltijd voor eenieder. Een zeer geslaagde avond.

click to see the pictures big

bVision & Photography

14 Comments

  1. Kakel

    Ze hebben echt hun best gedaan om het jou naar de zin te maken, Sjoerd. En je hebt er volop van genoten. Zowel van het bereiden als van het opeten.
    Fijne zondag!

  2. Leuk he zo’n kook workshop. Ik heb er een paar jaar geleden eentje gehad met Ramon Beuk. We kregen per groep een tas met ingrediënten en moesten het daarmee doen. Ik zat in het groepje voorgerecht en inderdaad een gerecht voor 25 personen is heel anders werken dan voor 4 of 6.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.