Jeslynn’s Vermaandag
Jeslynn’s Vermaandag

Jeslynn’s Vermaandag

Afgelopen weekend was het weer oppassen geblazen in Huize bVision. De onderstaande dame was het hele weekend op bezoek en werd gisteren 7 maanden alweer. Dat hebben we uiteraard gevierd met veel lekkere dingen. Voor ons is het echt genieten van die kleine meid. En met de buggy achterin de auto kunnen we ook overal naartoe, dachten we. We hadden ergens een eetkamerstoel gezien, bij Henders en Hazel en wilde even gaan kijken op de woonboulevard in Heerlen. En lekker, die hebben geen lift, geen roltrap en de stoel stond dus boven. Eerst mijn vrouw naar boven, daarna mijn kleindochter uit de buggy gehaald en naar boven gebracht, weer naar beneden om de buggy te halen. kind weer erin… En dan vragen ze zich straks af waarom iedereen op internet besteld. Nou dikke pech, we hebben niets besteld of gekocht.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Ik zit mij nu te bedenken of wij dat ooit tegen zijn gekomen met kind nog in buggy en dan geen lift, maar ik geloof het niet, dat moet ik Almere dan weer een plus punt geven…. hmmmmmmm

  Wat een droppie ook trouwens 😀

  X

 2. Kakel

  Sinds ik moeder ben, begrijp ik de tekst van Willie Alberti: “De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft.” En ik denk dat opa’s en oma’s ‘m nog waardevoller vinden.

 3. logbankje

  Het is een wakkere meid, je ziet haar gezicht veranderen, ze wordt al groot. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Frank103

  Je wordt heel vindingrijk met zo’n kleintje! Ons oude ns station had geen lift, maar wel trappen, en dan alleen met een kleintje met de trein, dan moest je karretje met kind erin op de trap tillen. Dus ging ik met de auto. Maar je zult maar geen auto hebben!

 5. Goede morgen Sjoerd, wat een vrolijk smoeltje heeft ze toch. De titel van je log deed me even denken dat je Jeslynn moest vermanen omdat ze stout zou zijn, dat geloof ik niet het is een schattige dreumes. En ja dat grote zaken geen lift hebben lijkt me vreemd, er zal toch wel een goederenlift zijn, of sjouwen ze alles op hun rug naar boven? Ik vind dat ze klanten dan best even die lift kunnen laten gebruiken. Maar ja zo raken ze wel klanten kwijt natuurlijk.
  Ik wens je een fijne maandag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.