Griepprik
Griepprik

Griepprik

Het was me het dagje wel gisteren, druk, druk, druk. De hele dag was volgeplempt met afspraken. Maar soms heb je ook wel eens geluk. We hadden beiden een afspraak bij de dokter opstaan voor het halen van de griepprik, tussen elf en twaalf. Formulieren meenemen je weet hoe dat gaat. Echter er stond ook een afspraak op bij een assistente om half acht voor mijn vrouw om bloed te prikken. Mijn vrouw aan het vertellen dat ik in de auto zat te wachten, dat we daarna naar tandarts moesten, daarna weer terug kwamen voor de griepprik. Och zegt de assistente, die griepprik kunnen we nu ook wel even doen voordat de drukte begint, dus telefoon gaat en 10 minuten later stonden we beiden weer buiten. Wat eten, daarna naar de tandarts, tussen twee en vier zou een nieuwe eetkamertafel geleverd worden, konden we dus nog snel even winkelen. Op de terugweg gaat de telefoon, net te laat opgepakt, komen we thuis komt ook de eettafel aan… brengen achter de voordeur, monteren zelf doen of 75 euro voor betalen. Als ik het geweten had. U snapt het al, ik heb hem zelf in elkaar gezet Chroomnikkelstalen frame en met een een centimeter dikke glasplaat, gewicht 65 kilo. Maar eerst nog even de oude tafel afbreken. Bij een drive-in woning betekend dat de trap op en af sjouwen. daarna even eten maken en snel in de auto om naar de pedicure te gaan. Hoezo een vrije woensdag… Ik ben blij dat ik volgende week een cursus heb op woensdag. Dat is een stuk rustiger.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Pingback: De nieuwe tafel

 2. ha die Sjoerd,

  man oh man… wat prop jij veel in een vrije dag!
  Maarrrr…. het geeft wél voldoening, denk ik.
  En van niks doen word je zo duf.
  Dus… lekker bezig blijven! Is goed voor je: krijg je energie van!

  Dag!
  groetje van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, ik heb de laatste jaren geen griepprik meer genomen. Mijn man heeft er eens heel veel narigheid van gekregen (nee geen griep) en ik ben er ook maar mee gestopt toen ik die gevolgen zag.
  Ik hoop dat je veel plezier van je tafel zult hebben na alle zweetdruppels die het heeft gekost. Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.