Opel Kapitän (2)

Opel Kapitän (2)

click to see the pictures big

bVision & Photography

De auto die vandaag aantreft in deze rubriek is wederom een Opel Kapitän. Dit maal door Inge aangetroffen in een parkeergarage in Zell am See. Lange tijd heb ik naar zo’n exemplaar gezocht en nu kreeg ik er op korte termijn twee toegestuurd. Ook deze Kapitän met een 2,6 liter inline zescilinder motor stamt uit pakweg 1960. Een beetje moeilijk aan te geven zonder RDW gegevens. De plaats in mijn virtuele garage word langzaam aan een beetje krapjes, wellicht moet ik er eens een verdieping op gaan zetten, of er een paar tegen gereduceerde prijs verkopen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: