MG BGT
MG BGT

MG BGT

click to see the pictures big

bVision & Photography

vandaag staat de MG BGT of zoals hij beter bekend staat als MGB GT in de schijnwerpers. De auto is op de foto gezet door Marthy Deze MG, met een vast dak, werd geproduceerd van 1965 to 1980. De carrosserie in Hatchback stijl werd ontworpen door Pininfarina, die we hier de vorige week ook al tegenkwamen. Door de vormgeving ontstond een 2+2 wagen met vergrote laadruimte ten opzichte van de roadster. Het was met het rijgedrag meteen te merken dat dit geen twoseater was. Hij trok aanmerkelijk langzamer op, maar liep uiteindelijk door zijn beter aerodynamica wel wat harder. Met dit type auto is mijn liefde voor de MG ontstaan…

click to see the pictures big

bVision & Photography

18 reacties

  1. Even een plak berichtje, alles is oké.
    Ik kom even gedag zeggen, i’m still alive!
    Omdat velen mij gingen missen heb ik even een update geplaatst, maar ik ben er nog niet helemaal, de onrust om weer te haken is groot, plus vanaf maandag werk ik er weer een ochtend bij, de nieuwe dienstregeling gaat per nu van start.
    Ik wens jou/jullie een heel fijn weekend toe, nog even geduld en ik zal er ook vast en zeker weer zijn.

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.