Rust in de tent
Rust in de tent

Rust in de tent

Gisteren zag uit alsof het een bizar vet drukke dag zou worden, om het maar eens even uit te drukken in de taal van deze tijd. Mijn Agenda was volgeplempt van 9 uur in de ochtend tot in de avond toe. Niet normaal zeg. Maar dan komt de politicus in mij naar boven, een mailtje hier, wat uitspraken daar, een hint naar te tegenpartij en een beetje geluk zorgden ervoor dat de lucht wat opklaarde en er plots twee besprekingen werden gecanceld en later in de week zullen plaatsvinden. En gelukkig waren dat de laatste twee besprekingen van de dag… Dus toch op tijd naar huis. Niet dat het echt zoden aan de dijk zette, mijn vrouw compenseerde dat door pas om half zeven klaar te zijn. En dan te bedenken dat we iedere dag om rond 7 uur beginnen en het maandag was. En dan kom je thuis en tref je Kaatje aan, in de wasmand op de schone was, uiteraard. Chillen toch… Dan maakt het niet uit dat je ook nog moet gaan koken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Frank103

    Zo gaat het hier ook, sommige weken staat er bijna niets in de agenda, andere weken zijn overvol. Dit is zo’n week dat ik maar één dag op kantoor ben. Heel hachelijk!

  2. Goede morgen Sjoerd, een beetje delegeren en dan blijkt de drukte nog een beetje mee te vallen. Prachtfoto van Kaatje zeg, ik ga de katten in het asiel weer verzorgen.
    Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.