Jammer

Jammer

De instelling van sommige mensen is gewoon niet goed. Zo ging gisteren morgen de telefoon: “Hey Pa, ik sta bij jouw auto en het nummerbord ligt er dubbelgevouwen voor en de kentekenhouder is ook beschadigd”. Een nader onderzoek leerde me dat er iemand met een trekhaak tegenaan was gereden, een mooie ronde afdruk in de nummerplaat en op die plaats was ook de houder beschadigd. Gelukkig kon ik verder geen schade ontdekken, maar er moest toch een een nieuwe plaat met een houder op gezet worden. En uiteraard de daarbij horende kosten en het werk… Gelukkig heb ik me afgeleerd om me er verder druk om te maken, daar wordt je ook niet oud mee.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Ja echt, je hebt helemaal gelijk! Maar het is erger, weet ik nog, als voor de derde maal je auto ruit wordt ingeslagen en je moet naar je werk en merkt het dan pas…. Dat is mijn moeder dus overkomen ooit, kort achter elkaar, maar het komt weer goed!

  X

 2. Ik heb het ook al een paar keer meegemaakt, en nooit een kaartje onder de ruitenwisser met naam en adres. Ik heb er maar een woord voor: LAF.
  Gelukkig laat ik het ook niet te fel aan mijn hart komen.
  Groetjes

 3. Dag Sjoerd,

  dat is zeker balen!
  Ik vind het aso van degene die de plaat er af gereden heeft…
  Jammer dat er geen briefje tussen de ruitenwisser zat.
  Dat was wel zo aardig en netjes geweest…

  Succes!
  Groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd. Ja de mentaliteit van sommige mensen is beroerd en het lijkt wel of dat besmettelijk is. Maar je hebt gelijk, dat je je er niet te druk over gaat maken, want dat is niet gezond. Ik wens je voor vandaag een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: