Rust

Rust

Heerlijk zo’n weekend waarin je kunt afkicken van de stress van leren en examen en te weinig rust. Weliswaar niet stil gezeten, maar de druk is er vanaf. Als je al een jaartje ouder bent gaat het leren steeds zwaarder tellen. Wat schilderwerk gedaan, met mijn kleidochter rond gehobbeld, Een kast verhuisd en meer van dat soort weekend zaken. Gezellig bezig geweest…
Jeslynn is inmiddels 9 maanden oud en probeert haar eerste stappen te doen, en uiteraard komt ze opa dan halen om een rondje te lopen. Je ziet ze iedere week vooruit gaan, heerlijk is dat. En op het einde van het weekend mag je ze weer inleveren.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Kakel

  Dat eerste jaar groeien ze als kool. En wat leren ze veel! Lopen bij 9 maanden is vroeg, hoor. Je ziet dat ze een tevreden meisje is, heerlijk!
  Warme groet.

 2. hahahaha dat terug geven, ja zei mijn moeder ook 😀
  Heerlijk zo’n weekend, ja als er druk af is, maakt het mij niet uit welke dag van de week het is, ontspant altijd wel als er al iets zou zijn 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd. Heerlijk om zo’n kleindochter te hebben, vind je ook niet? Nou ze doet al vreselijk haar best en voor je het weet moet je er overal achteraan rennen. Mooi meisje met een vrolijke lach dat door je huis wandelt 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: