Shit happens

Shit happens

Mijn vrouw had net de laatste lading was in de machine gedaan en kwam gezellig naar boven, televisie aan, glaasje wijn erbij, het was tenslotte zondagavond, ons kleintje net de deur uit dus wat wil je nog meer. Alleen, na het water pakken was de machine er mee opgehouden. Er stond een foutcode E3 op de Samsung wasmachine die aangaf dat de motor defect was. En dan komt de hamvraag, machine al een aantal jaren oud, voorrijkosten 100 euro, motor 200 euro, in en uitbouwen weet ik niet. Dan nog heb je dan een oude machine met een nieuw hart. Wat doe je dan…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Bij mij is bij de oude machine tot twee keer toe gebleken dat het de printplaat was die alles regelt, kosten ongeveer 130 euro, mijn ouders zo lief, hebben twee keer ja gezegd, de derde keer kreeg ik een nieuwe machine 😉 En daar ben k nog altijd heeeeeel erg blij mee. Maar ook hier wordt afgewogen wat in the end goedkoper zal zijn in jouw geval denk ik toch een hele nieuwe… je zit al bijna op het bedrag wat mijn machine nu heeft gekost namelijk, nog 50 euro erbij en je hebt een hele nieuwe.

  X

 2. riakristelijn

  Ik heb het idee dat er nog weinig gerepareerd wordt tegenwoordig. Het ligt eraan hoe oud en of je het zelf kunt en nieuwe krijg je tenslotte ook niet voor niets.

 3. Ha die Sjoerd,

  het is heel erg, maar ik denk dat je beter een nieuwe kunt aanschaffen!
  Ik heb een tijdje geleden de machine laten maken en na een jaar!!!! wassie weer kapot.
  Balen, man!

  groet en succes van Marlou

  .

 4. Tja, als er veel kosten aan komen vrees ik dat je beter een nieuwe kan kopen. Misschien gebruikt een nieuwe ook minder energie en water en heb je daar weer wat voordeel van.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: