Volvo Amazon
Volvo Amazon

Volvo Amazon

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Volvo Amazon heeft al menigmaal op mijn site gestaan, maar deze van Di Mario kon ik niet voorbij laten gaan. Schitterend toch…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik mis alleen een van de kinderen. Normaliter maken die hem attent op mooie oude autos, zoals deze uit 1967. Overigens stamt dit model al uit de 50er jaren.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Veel heb ik niet meer toe te voegen aan de verhalen die ik er reeds over geschreven heb, buiten het feit dat ik respect heb voor de mensen die het aandurven om zo’n model te onderhouden en te bewaren voor het nageslacht.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Kakel

    Misschien zijn het mensen die graag zelf aan auto’s “prutsen.” Anders is het qua kosten volgens mij niet te doen? En hoe kom je aan nieuwe oude onderdelen?
    Weer een juweeltje erbij in je garage!
    Warme groet.

  2. Wauw wat is die mooi! Gisteren heb ik pas voor het eerst echt begrepen dat mijn vriend van hier om de hoek ook een oldtimer in de garage heeft staan, vraag mij nu niet welke, ik weet dat ie van zijn vader is geweest, zal van de zomer of straks als het beter weer is, eens vragen of hij de garage deur eens open wil gooien dat ik los kan gaan, maar ooit is die al helemaal opgeknapt in de seventies weet ik, heb gisteren de foto’s gezien, hahahaha

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.