Veel tekst heb ik hier niet bij nodig, voor enig ophef zorgt Jeslynn zelf wel. Na een periode van voederen is nu de tijd aangebroken dat ze zelf wil leren eten. Dat gaat dus meestal niet goed, maar in die periode hebben we zelf ook gezeten, een paar jaartjes terug. Voor de een wat meer en voor de ander wat minder jaartjes geleden uiteraard. Alleen hebben wij nu de ervaring dat wat we erboven in stoppen, er onder in grotere hoeveelheden weer uitkomt. De wonderbaarlijke vermenigvuldiging zit in ons lichaam, dat heeft dus niets met geloof te maken. Mag u in de tussentijd even raden wat ze gegeten heeft, en geen grappen over haar rode haar of de aangepaste achtergrond, dat komt later wel… De winnaar krijgt een voetreis naar Wittem aangeboden. Drinken we daar gezellig een kop koffie met een stukske vlaai… En in de tussentijd geniet ik ervan om met dat kind op te trekken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

19 Comments

 1. Dat zouden best een worteltjes geweest kunnen zijn (-:
  Ik heb heel hard gelachen om je wonderbaarlijke vermenigvuldiging. Wat een geweldige vondst!
  Lieve groet.

  Kakel
 2. Dit vind ik de leukste foto’s, ik heb er vele fotoboeken vol mee staan. Niet van die geposeerde foto’s, maar gewoon een vieze toet. Het kan ook macaroni zijn, uit een olvarit potje. Het was erg lekker, zo te zien!

 3. Spaghetti zou kunnen, maar ik ga toch voor worteltjes, gepureerd natuurlijk.
  Over Jeslynn haar prachtige haar maak ik geen grappen over en laat ik het ook niet horen.
  Ben zelf de trotse vader van twee roodkleurige zoons. Hans

  logbankje
 4. Dat snoetje zoet er ondanks de maaltijd tpch nog alleszins toonbaar uit naar mijn idee. Ik heb wel eens ergere “ikke zelf” experimenten gezien.
  Die voettocht laat ik overigens volgaarne aan me voorbij gaan. Eens een pint pakken is tot daar aan toe, maar niet ten koste van alles, Sjoerd …

 5. Wortels, mocht je bij mij nu een zwart wit foto tegen komen met hond, dat ik in de mand zit mettertijd? En ik vraag wat die vlekken rond mijn mond zijn? Dan heb ik net rode bietjes gegeten en ben jij als het goed is, de enige die dat weet omdat die foto zwart wit is, whahahaha

  X

 6. Hahahahhaha, de mooiste periode qua eten. En dan moet je maar denken.. je maakt het ook zo weer schoon. Ze schiet er schitterend uit zo.

  Love As Always
  Di Mario

  די מריו
 7. Goede morgen Sjoerd, ik neem aan een Olvarit potje met worteltjes. En grappen over dat mooie haar, hoe kom je erbij. Ik noem roodharige kindjes altijd zonnekindjes.
  Vindt ze het wel lekker? Ik vind dat haar gezichtje een gerede twijfel uitdrukt, zoiets van : “Wat zetten ze me nu weer voor en moet ik dat echt binnen zien te krijgen? “

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.