Blacklisted
Blacklisted

Blacklisted

Hallo, ik ben er nog, maar even ondergedoken in Netflix. De serie the Blacklist heeft ons helemaal opgeslokt. Van het begin tot het einde alle afleveringen achter elkaar iedere avond, maar geloof me, er komt een einde aan… mag ik hopen. En btw, vandaag is Jeslynn 10 maanden oud.

click to see the pictures big

bVision & Photography

18 Comments

 1. Kakel

  Nog even en jullie kleine meid is een jaar. Ongelofelijk, hè?
  Mijn dochter heeft Netflix – en wij dus ook (-: – maar we kijken zelden.
  Het zal je raar in de oren klinken maar Blacklist zegt me niets…
  Groetjes.

 2. Ja, ik zit dus op tv al in seizoen vier, ik zag het pas veel later op netflix verschijnen plus die lopen nu dus achter, als het goed is, zit ik nu in het ontknopingsseizoen, dat is seizoen 4, weet je vast wat je te wachten staat maar nog altijd.. ongelooflijk welke kant ze telkens weer opgaan en wat je denkt, dat dit telkens anders is… hahaha heel veel plezier met kijken!

  X

 3. Ha die Sjoerd,

  die kleine meid al weer 10 maanden.
  Nog twee en dan is ze een jaar! Een jaar!

  Ik heb al een tijdje ook Netflix.
  Ik kan je de serie: Acquitted aanbevelen.
  Prrrrrrachtig! Speelt in Noorwegen.

  Jouw tip ga ik vanmiddag eens bekijken.
  groetjes!
  Marlou

  .

 4. Mijn vrouw was helemaal weg van die serie. Ze zweert me dat ik hem moet kijken maar ik vind de acteur niet zo leuk. Misschien mezelf daar eens overheen zetten. Maar eerst nog even wat andere zaken doen. 10 maanden alweer.

 5. Goede morgen Sjoerd, gefeliciteerd met de tiende maanddag van Jeslynn 😉
  Ze kan gister ook macaroni hebben gegeten natuurlijk.
  Ik heb geen Netflix en kijk niet erg veel tv, maar ik denk dat het wel went en dat je straks minder kijkt dan nu.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 6. marjolijn1

  Netflix heb ik niet en blacklist ken ik ook niet, maar dat geeft niet.
  Ja het gaat snel zo’n eerste jaar, en daarna nog sneller, voor je het weet komt ze met een vriendje thuis… 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.