Verscholen spanning in de herhaling in Haarlem
Verscholen spanning in de herhaling in Haarlem

Verscholen spanning in de herhaling in Haarlem

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Heerlijk als je zo’n verhaal toegestuurd krijgt door Marlou. Getriggerd door de mooie illustratie van Eric Coolen in de serie “Verscholen Haarlem” in het Haarlems Weekblad vond ze dit trafohuisje in het echt op de hoek van de Noorder Schoolsteeg bij de Wijngaardtuin (tussen de Jansstraat en de Grote Markt).

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Zelf heeft ze er uiteraard ook een blogje aan gewijd, dus daar kunt u ook meer informatie vinden. De hoofdpersoon in deze persiflage is een zekere Henry, die op gezette tijden de spanning nog even opvoert. Al vrees ik af en toe voor zijn gezondheid op deze momenten.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Maar, eerlijk is eerlijk, het huisje heeft al eerder hier op de site gestaan, destijds aangedragen door di Mario. Het is dus eigenlijk in de herhaling, met een zeer mooie prent van Eric Coolen erbij. Als toegift…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

17 reacties

  1. Pingback: De enige echte spanning in Haarlem – bVision & Photography

  2. די מריו

    Maar gelukkig is het geen wedstrijd en ze heeft er ook een mooie prent bij. En natuurlijk die spannende meneer… 😉 En ik moet zeggen, ik vind hem ook wel bijzonder genoeg om hem nog een keer te zien.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.