De echte van Felius
De echte van Felius

De echte van Felius

Hij hangt, pontificaal op de overloop boven, tussen enkele ander schilderijen met Orchideeën. Een mooie lijst met een passe partout eromheen van Ikea en een uurtje werk en klaar was Kees, eh ik dus, maar ik heet geen Kees. Het was nog lastig om dit met zo weinig mogelijk verlies te doen, maar het is gelukt. Later als wij al lang dood zijn kunnen mijn kinderen dit werk met duidelijke winst weer verkopen, of niet natuurlijk. Verder nog wat kleine klusjes gedaan en lekker gekookt, een Limburgse stoofpot met lekkere varkenslappen en puree met snijbonen. uiteraard met een lekkere groentesoepje vooraf. Made by Me!, geholpen door een recept van Janneke

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. onnoh2017

    Mooie frisse kleuren. Maar denk je dat je kinderen later ermee tussen kunst en kitch zullen stappen?. Mijn Tomado boekenrekjes waren weer in , in de jaren tachtig. en kon ik winst maken. Veel stelde dat ook weer niet veel voor. Dus belandden ze bij het huisvuil op straat. Ik heb drie delen die te samen een mooie plaat opleveren van bloemen. Ikea. Ik heb ze nog steeds niet opgehangen.

  2. Goede morgen Sjoerd, behalve de orchideeën in levende (planten)lijve vezamel je dus ook nog afbeeldingen van die bloemen. Nou je hebt het mooi ingelijst en een mooie plaat om naar te kijken.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.