De kogel is door de kerk
De kogel is door de kerk

De kogel is door de kerk

Gisteren hadden we een afspraak bij de dealer om proef te rijden in een auto die we op het oog hadden, en die prima leek te passen bij onze Jeslynn-car. Voordat we gingen rijden waren we gaan proefzitten in enkele auto’s, en dat viel voor een model wat we op het oog hadden toch wel even tegen. Dit was overigens niet het model dat we wilden kopen. De proefrit verliep slecht, we voelden ons niet thuis in de auto. Gekscherend zei ik tegen de verkoper dat we eruit waren, en geen van de beiden modellen ons kon bekoren. Hij schrok en liep een beetje bleek aan. Tijdens de testrit waren we al aan het praten over een iets zwaarder model, waarop we dan wel de Jeslynn-car (een peugeot 307 SW) zouden moeten inruilen. Dus ons verzoek of we ook ook daarin eens een proefrit konden maken, klonk hem even vreemd in de oren (die van mij waren weer super in orde en de KNO arts was heel tevreden), maar even later stond de bolide voor. Een Auto waar Auto met een hoofdletter wordt geschreven. Dat we moeten wachten tot begin juni is even wat anders, maar dan staat er ook wat… Gelukkig lijkt hij op deze foto wat kleiner dan in werkelijkheid, het is wel de juiste kleur.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Zo gaat het dan ook vaker in het leven, je wilt iets, je ziet iets, dan trek je het aan of maakt die proefrit en dan is het het toch net niet, duidelijk, maar toch, iets anders heel moois gevonden, jouw schat zal er vast en zeker heel blij mee zijn als zij mee mag met opa en oma 😀

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.