Een VW in Veere
Een VW in Veere

Een VW in Veere

click to see the pictures big

bVision & Photography

“Kweet niet” ik heb gewoon iets met oude kevertjes. Deze in het bijzonder want ik ben getrouwd in een oranje kever. deze is overigens 44 jaar oud, en ziet er nog goed uit voor zijn leeftijd. Een paar mooie ogen, en stel forse bumpers en een behoorlijk bagagerek… Ik vond hem aan de rand van de haven in het stadje Veere, alweer een tijdje terug.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Van origine was de kever echter geen kever, maar in een artikel in de New York Times werd deze Volkswagen getypeerd als een Beetle, Dat werd dan ook de naam in de volksmond en Volkswagen ging dit vervolgens ook zelf als typeaanduiding gebruiken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik ben ook een keverfan, al ben ik er niet in getrouwd. Wel was het onze eerste auto, een witte kever, daarna hebben we er meerdere gehad, de laatste was qua kleur een beetje hetzelfde als mijn Kaatje van nu ook citroengeel.
    Ik ben nog altijd blij wanneer ik er eentje zie rijden of staan. Veere is heel bekend gebied voor mij, maar ik ken de kever niet die op je foto staat.
    Fijn weekend gewenst.

  2. Ik wilde zeggen dat ik nog nooit in die tijd, 44 jaar geleden, ja dat kan ik zelfs zeggen nooit een oranje kever heb zien rijden, je weet mijn opa had er eentje ben ik in opgegroeid tot een jaar of 5? of 6? Misschien wel langer, maar jij bent erin gehuwd, hahaha Prachtig!

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: