Het weekend

Het weekend

Het weekend was super. Het wordt steeds leuker met je kleindochter die ook al meehelpt om alles te sorteren voor de milieustraat. Jeslynn was zaterdag hier om met opa en oma te gaan winkelen, heel Albert Heijn wist weer meteen dat we er waren en we hebben uiteraard nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om de laatste zegeltjes te verzilveren. Zondagavond was het jaarlijkse uit eten avondje met de hele familie om ons zoveel jarig huwelijksfeest te vieren. Time flies. We waren in Heerlen bij Trattoria Da Peco, een aanrader. Niet goedkoop maar wel superlekker en een fijne bediening. We reden samen thuis weg en hadden in een bepaalde garage afgesproken, helaas stonden we even later in twee verschillende garages, bij de schoenenreus is niet de Klomp…al zou je dat verwachten. Gelukkig stond ik het dichtste bij het restaurant en mijn dochter bij de Klomp. Hilariteit alom deze avond. Het kinderijsje voor mijn vrouw deed de deur dicht…. dat leverde in ieder geval een extra fooi op. Nee ik ga niet in details, ik wil ook de 43 jaar nog volmaken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

18 Comments

 1. Kinderijsje, hahahaha van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksdag!

  En de kleine, jaaaaaa zo leuk om te zien, die tafarelen zie ik aan deze kant op, zo leuk om dat te zien, dat beiden gelijk opgaan gewoonweg 😀

  X

 2. Met zo’n leuke hulp komt het sorteren natuurlijk helemaal goed. Goedkoop uit eten is niet altijd het beste wat je kunt doen. Duur uit eten ook niet. Je moet denk ik ook geluk hebben of afgaan op verhalen van mensen.

 3. Leuk feestje dus. Kleine kinderen vinden het vaak leuk om te helpen en helemaal als je het echt samen met ze doet. Dan heb je zelfs nog kans dat ze het op deze leeftijd helemaal alleen willen doen.

  Love As Alwyas
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd, jullie hebben dus een fijn feestje gehad. Ik hoop dat je die 43 jaar vol gaat maken, wij hebben het op een zes weken verschil niet gehaald.
  Ik zie je foto niet, misschien vanmiddag nog maar eens kijken.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: