Vriendinnen, ho maar

Vriendinnen, ho maar

Vaak zien we dit niet, zwarte Kaat die naast ons oudje ligt. Daisy heeft een heilig ontzag voor Kaat, die haar eens vliegles heeft gegeven. Daisy wordt door de twee inmiddels ook alweer een paar jaar oude jonkies gedoogd. Kaatje is in dat opzicht een echte einzelganger en muizenmoordenaar. Deze week had Ollie, de hier missende kater, een muis gevangen en hier binnen weer losgelaten, en vervolgens weet die niet wat er mee moet gebeuren. Daar weet dan Kaat wel raad mee, geen ontkomen aan, geloof maar niet dat die muis een kans heeft. Zeker met dit mooie weer staat de achterdeur open en dat biedt kansen voor Kaat… De beesten genieten net zo van het mooie weer als wij.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Onze katten liggen bijna nooit bij elkaar, ze hebben beiden een behoorlijke persoonlijke ruimte nodig, en zien elkaar als concurrenten. Muizen en vogels worden hier volop gevangen en opgegeten, alleen mollen lusten ze niet. Die smaken vast te gronderig.

 2. De acht katten van ons, wisten altijd op de een of andere manier met elkaar om te gaan. Al was het maar dat ze elkaar een tijd ontliepen.
  De twee honden die we nu hebben is het bepalen van de rangorde nog aan de orde, kijken hoe dat gaat aflopen.

 3. Ahw zo lief, en juist des te liever als ze normaal dit niet doen, i know.

  Gek he, hoe het ene koppel zo close kan zijn en het andere weer niet, en zelfs als ze uit eenzelfde nest komen, kan het best zijn dat ze elkaar niet moeten…

  X

 4. Kakel

  Moet je zien hoe onschuldig ze er allebei uitzien. Door je verhaal weet ik inmiddels beter (-: Rosa is jaloers op konijn Saar maar ze kunnen ook lief naast elkaar liggen.
  Zonnige groet.

 5. logbankje

  Nou inderdaad zijn ze gek op het mooie weer, de cadeautjes komen vast weer op de mat te liggen.
  Katten zijn eenmaal eigenzinnige beesten. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show en een aangeboden verjaardagsplaatje.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 6. Goede morgen Sjoerd. Tja ik heb al heel wat ongedeerde muizen gevangen en weer naar buiten gebracht. Molly wil mij er op laten oefenen denk ik, Moos bracht nooit wat mee, tenzij het al een paar weken dood ergens in de goot lag. Shadow was ook een muizenvangster. Maar ze zeggen wel eens dat voornamelijk dames muizen vangen, omdat hun kinderen ook moeten leren jagen.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: