De modellen

De modellen

click to see the pictures big

bVision & Photography

Naast mijn hobby in auto’s bezit ik ook een verzameling modelauto’s. Al enige tijd staat er een mooie vitrine in de gang maar daar miste de finishing touch aan. Totdat we deze week ergens dit grote model van een Fiatje tegenkwamen. Perfect om boven op de kast te staan. Een soort moederkloek voor al die kleine auto’s eronder. Uiteraard staat daar ook al een model bij van mijn toekomstige, ik weet nog niet wanneer te leveren, Peugeot 3008 SUV bij. Uiteraard allemaal in dezelfde schaal.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: