Morris Minor 1000
Morris Minor 1000

Morris Minor 1000

click to see the pictures big

bVision & Photography

Di Mario werd helemaal blij toen hij deze auto zag toen hij een maandje geleden naar de dokter moest. Britser kan een auto niet zijn. De Morris Minor werd ontworpen door Sir Alec Issigonis, die later ook de opvolger van de Morris, de legendarische Mini ontwierp. Maar dat zal trouwe bezoekers zeker niet ontgaan zijn in eerdere blogs over deze auto. Bijzonder is deze Woody wel en perfect in orde.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gemaakt in 1968, en als voorganger van de ook legendarische mini was het een echt werkpaard wat je ook regelmatig tevoorschijn ziet komen als je de al wat oudere Engelse series ziet. Zo komt er vaak een groene om de hoek kijken bij Midsummer Murders. Of zoals deze van een een dierenarts afkomstige auto bij James Herriot…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik geniet gewoon van de foto’s, meer is er niet nodig. Ik heb er een tijd aan gedacht om zo’n auto te kopen. Maar helaas heb ik andere keuzes moeten maken. Je moet het leven nemen zoals het komt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.