Museumspanning in Goes
Museumspanning in Goes

Museumspanning in Goes

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Soms heb je wel eens geluk, zoals het geluk dat Haba naar Goes was geweest. Maar leest u zelf maar wat ze schreef:
Goede avond Sjoerd,
Vandaag was ik met dochter en kleindochter mee met de museumtrein ( stoomtrein Goes -Borsele) Op het emplacement van de trein in Goes, zag ik een trafohuisje staan. Ik heb het voor je op de foto gezet, maar ik weet niet of het daar een adres heeft, zo bij het rangeerterrein.
Groeten Haba

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Nu wist ik al jaren dat daar een trafohuisje stond, maar ik was nooit in de gelegenheid geweest om het op de foto te zetten. Of het was dicht of te slecht weer, of niet in de buurt geweest. Maar nu staat het op de site en ben ik een tevreden mens…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

13 Comments

  1. Leuk zo’n aantal aparte dagen maar je komt bijna niet meer aan lezen toe. Die Morris is echt mooi. Ik vraag mij af hoeveel trafohuisjes je nu ondertussen geplaatst hebt. Geinig toch zoveel verschillende huisjes.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.