Plantenkoorts bij bVision
Plantenkoorts bij bVision

Plantenkoorts bij bVision

Sakkerdjie, ik voel mijn voeten en mijn rug niet meer. Gesjouwd met planten gisteren en wat achterstallig onderhoud in de tuin uitgevoerd, dat moet ook op zijn tijd. We hadden wat grotere potten over in de loop van de jaren en wat kan je dan beter doen dan er een paar zomerbloeiers in te zetten. Geeft wel wat meer werk met water geven, maar een kniesoor die daar aan denkt. En dan loopt er ook nog een kleine Jeslynn rond die ook de nodige aandacht vraagt, dus ik heb mijn tijd wel om gekregen. En als laatste is het ook nog mijn kookdag, de zondag. Ik heb een lekkere quiche bVision gemaakt, en laat nou net Jeslynn dat heel lekker vinden en de rest ook…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. logbankje

  Wat is nu leuker plantenkoorts of plankenkoorts?
  Ik denk dat je van het eerste persoonlijk mee plezier hebt, behalve vandaag dan. Hans

 2. Kakel

  Jij hebt je rust wel verdiend. Ik hoop dat je vandaag op je werk een beetje kunt bijkomen (-: Manlief is ook flink met planten in de weer geweest gisteren. Het staat er weer fleurig bij. Een quiche….lekkerrrrrr!

 3. Ja, moet ik ook weer eens doen, ik wacht op het warmere weer en iets meer droog, zodat alles los zit op mijn balkon en ik echt goed kan vegen en doen, hahaha

  Het zit weer en ja tijd kan vliegen als ook de kleine er is en ook nog je kookdag!

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.