Tommy, maar dan anders
Tommy, maar dan anders

Tommy, maar dan anders

Ik weet niet wat Google Maps wil dat ik ga doen, maar op weg van de leasemaatschappij om mijn auto in te leveren, richting station Utrecht, werd ik hier zomaar doorheen gestuurd. Nu weet ik ook wel dat het er niet echt de tijd voor was, alhoewel…, maar toch. Zou Google dat in de avonduren ook doen. Je zal als vrouw deze richting maar nemen. Ik dacht het toch van niet, ik trouwens ook niet, maar dat terzijde. De keuze om met Google Maps van A naar Beter te gaan is als voetganger dus niet altijd even logisch…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Nou???? whahahahahaha in de serie die ik nu kijk The Good Wife, zit ik nu net in een aflevering die om zoiets gaat, gevaarlijke buurten in rood afgetekend door het internet bedrijf ‘chumhum’ lol… ja terug kerende cliënt en veel internet dingen die worden aangepakt 😉 Maar dit dus…

  X

 2. Er zijn wel meer beweegbare dingen daar te vinden. Zul je lopen met je vrouwtje, schat ik weet een kortere route.. volgens Maps.. maar dat laatste gelooft ze natuurlijk nooit niet meer.

  Love As Always
  Di Mario

 3. ja, ten eerste de fiets, hun fietspad is erg onduidelijk
  de beweegbare afsluiting zal aan het eind van de weg liggen denk ik dan
  en die tippelzone is zeker leuk voor de mannen om er eens langs te rijden
  en dar parkeren klopt ook niet
  wat moet je daar gaan doen?
  Eén @->- voor jou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: